perjantai 2. elokuuta 2013

I'm back!!

Hupsista, tässähän vierähti useampi kuukausi ilman ainuttakaan postausta. :( Kuvia olen tänä aikana jonkin verran räpsinyt, ajatuksena että ne voisi käydä tänne laittamassa, mutta ainahan se sitten tietysti jäi. No, nyt tuleekin sitten useampi kuva kerralla!

Kesä on mennyt vauhdilla, vaikkei ole tullut missään edes käytyä. Ukolla on työharjoittelu menossa ilman minkäänlaista kesälomaa, joten tuskin tulee minnekään lähdettyäkään :/ Aikamoista riistoa kun ajattelee, että koulun puolesta täytyy mennä pariksi kuukaudeksi harjoittelemaan eikä koko ajasta saa edes palkkaa tai kulukorvauksia... Mutta sittenpä saakin koulusta paperit ja pääsee työttömyyskassalle. Jee!

Käsityörintamalla on ollut hiljaista, ellei paria tällaista pikkunäperrystä lasketa:

Tuli omasta päästä keksittyä tällainen pikkuliina, josta tuli mielestäni aika nätti! Mitään käyttöä tälle ei oikeastaan ole, kun sinistä ei tule juuri käytettyä... Mutta eihän sitä koskaan tiedä!

Virkkasin aikani kuluksi kukkasen, ja kun bongasin romulaatikosta tuollaisia ihanan keltaisia nappeja, tuli jotenkin vain idea pinnistä. :P Sopivasti löytyikin pinkki pinni, jossa oli joskus ollut jokin koriste... Siihen oli jäänyt sopivasti reikä, johon tuon kukan sai kiinnitettyä täydellisesti! :D

Pirteän punainen hellehattu! Laitoin ruusukkeen taakse hakaneulan, joten siihen tilalle voi vaihtaa vaikkapa tuon rusetin tai toisen kukkasen... Ja noitahan voi tehdä vaikka minkälaisia lisää! Tämä tuli juhlahatuksi tytölle häihin :)

...Ei omiin häihini, valitettavasti. Tänä kesänä taas iso osa tutuista on mennyt naimisiin, saanut lapsia, ostanut taloja... Ja meikäläinen elelee tässä tylsässä vuokrakolmiossa. Ei sillä, että katkera olisin... :D Hehe. No tokihan olen onnellinen niiden puolesta, joilla unelmat toteutuvat ja onni kukoistaa. Enkä minä itsekään mitenkään onneton sinänsä ole! Joskus sitä vain on hieman kateellinen toisten menestykselle, vaikka niin ei kai saisikaan tehdä... >:)

Tässä sitten pari muuta räpsyä, jota on tullut tässä nätteinä kesäpäivinä otettua kun olen haahuillut pihalla :P :





Kaikenlaista kerrottavaa kesästä vielä olisi, mutta nyt iski niin kauhea nälkä että oikein näköä haittaa. :D Koitan muistaa palailla asiaan taas ennen kuukauden vaihtumista! Täytyy myös alkaa selailemaan kaikkia niitä ihanuuksia, joita seuraamissani blogeissa on päivitelty tänä aikana. Siinä voi mennä hetkonen...

Ihanaa kesää kaikille!!! <3

-S.