keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pannulappuja, pannulappuja.....

Vaikka blogirintamalla on ollut hiljaista, käsityöpuolella on tullut jotain jopa tehtyäkin. Ja ihan valmiiksi asti! Mitäpäs muutakaan, kuin pannulappuja. Ne ovat aina tarpeellisia, ja helppojakin.

Pahoittelut kuvien laadusta - pikaisia räpsyjä puhelimella. Lisäsin tässä koneella tietty nuo "leimat" niihin, mutta muuten en jaksanut niitä alkaa muokkailemaan hienommiksi. Ja on minulla lisääkin kuvia valmistuneista töistä, mutta ne ovat kamerassa ja se niiden siirtäminenhän on niin kauhean vaikeaa.... Ei vaan ole saanut aikaiseksi ;)

Eikös ole aika ihanan romanttiset? :D Huomaa ettei ole tullut vietettyä hirveästi aikaa ompelukoneella... Jotenkin tuo pelkän SUORAN tikin tekeminen on meikäläiselle jo haaste!

Ja sitten vielä useampi virkattu pannulappu:





Noiden teko on kyllä tosi mukavaa, kun voi käyttää kaikenlaiset ylijäämänöttöset. Ja valmista tulee nopeaa, niin tämmöinenkin hätähousu saa ne valmiiksi. Taustapuolet tein noihin kaikkiin yksivärisiksi, näin ikään:


Tällaista tällä kertaa. Ensi postaus sisältänee ainakin nukenvaatteita, erityisesti Baby Bornille. Niin, ja jotain joulujuttujakin on jo tullut tehtyä, hyvissä ajoin :D Nättiä syksyä tasapuolisesti kaikille teille! <3

- S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti