tiistai 2. huhtikuuta 2013

Heijastimen uusi elämä

Noniin, sainpas vihdoin aikaiseksi tehdä käsilläni jotain, siivoamisen ja näppäimistön naputtelun lisäksi! Bongasin joskus aikoja sitten Täällä ollaan! -blogista niksin tuunata vanhoja heijastimia, ja kun näitä kierrätyskeskuksesta sitten löytyi 10 sentin kipalehintaan niin tulin ostaneeksi. Näistä tuli ihan kivoja, vaikka eivät tietty ole läheskään noin hienoja kuin linkin takana... :)


Ainoa miinus noissa heijastimissa on se, että niiden taustapuolella on ihan ilmanaikuisia, esim. Nordea -pankin ja Merikosken erityisoppilaitoksen logoja... :D Tulee niitäkin sitten samalla sponsoroitua... Ellei näitä kiinnitä sitten jotenkin niin etteivät pääse pyörähtämään nurin päin. Ja vasta nyt tuli mieleeni, että olisihan näitä voinut laittaa vaikka kaksi päällekkäin logopuolet vastakkain. Mikäli näitä heijastimia tulee vielä jossain vastaan, niin täytyy koittaa. :)

Noiden teko oli tosi helppoa, ei muuta kuin ensin neulalla ja langalla pistot heijastimesta läpi ja sitten virkkailemaan halutunlainen reuna. Hieno idea! Taas sitä miettii, miksei sitä itse ole tullut ajatelleeksi tätäkään?

-S.

1 kommentti:

  1. Moikka! Kiva kun laitoit mulle linkin, niin pääsin "kylään" ihastelemaan heijastimiasi :) Taidan katsella muutakin ja tulla uudelleenkin :)

    VastaaPoista