sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pikkuvirkkauksia...

Kun nyt ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä mitään "järkevää", niin esitellääs nyt sitten näitä pikkuisia töherryksiä mitä nyt nurkissa lojuu vailla päämäärää :P Sitä aina televisiota katsellessa ottaa lankaa ja koukut sohvalle ja keksii jotain päästänsä, että on käsille jotain tekemistä... Mutta sitten miettii "mitä hittoa näistäkään edes tekee?" ja ne päätyvät sitten ajelehtimaan pitkin asuntoa :D


Olen tehnyt näitä pikkuisia kukkasia hirveästi, mutta mitä niistä voisi tehdä? :P Olen tärkännyt ne, joten ne ovat ihan kovia ja kiiltäviä... Paremman näköisiä oikeasti kuin tässä kuvassa. Olen ajatellut, voisiko niistä tehdä esim. kaulakorun tai jotain, mutta toistaiseksi koko homma on jäänyt vain mietintäasteelle.


Tämä liina on varmaan 5 vuotta vanha! Tein aikani kuluksi noita neliöitä, mutta ne jäi yhdistämättä kunnes tuossa viime vuoden puolella ne löysin ja yhdistelin toisiinsa... Ja virkkasin jonkinsortin reunukset. Pikkuinen ja loppujen lopuksi ihan kivannäköinen liina, mutta paikkaa sille ei koskaan löytynyt.


Tällaisia viisikulmaisia paloja on myös kertynyt useampia, kunnes tajusin että eihän näitä voi oikein mitenkään edes yhdistää toisiinsa... :D Vai voiko? No, nämä löytävät työnsä sinne hylättyjen käsitöiden laatikkoon joka vain täyttyy täyttymistään...

Nämä postaukset alkavat käydä yhä köyhemmiksi. :D Pakko kyllä huomenna mennä kaupan lankahyllyille ihastelemaan, ihastumaan ja etsimään inspiraatiota!!! Josko ostaisi vaikka jonkin käsityölehden? Ehdottaakin saa! Mikä olisi sellainen kiva, nätti puuha joka jopa meikäläiseltä onnistuisi?

-S.

4 kommenttia:

  1. Ihana ideointi"tehtävä"! Kukista koruja sanoo tämä korumaakari :) Liinasta tulis vuorin kera nätti laukku/meikkipussi(riippuu vähän koosta) ja viiskulmia lisää ja topiksi. Aloin ite just tekemään neliöiden ympärille virkkaamalla neuletakkia...saa nähdä mitä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo tosiaan, tuosta liinastahan tulisi ihan kiva pikku laukku. Juuri mietinkin että meikeille pitäisi saada isompi pussukka, kun oikein mitään ei mahdu ikinä mukaan :P virkattuja "neule"takkeja oon minäkin netissä ihastellut, mutta valitettavasti kärsivällisyys ei vain meikäläisellä riitä niin isotöisiin hommiin.. ainakaan vielä :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hmm... Tosiaan. Pitääpäs pistää ideamyssy töihin :P Kiitos hei Jokke kommentista, mukavaa kun olet blogiini eksynyt! :)

      Poista