torstai 7. maaliskuuta 2013

Leivontahingun satoa, osa II

Hei taas! Vieläkään en ole saanut valmiiksi mitään isompaa, mutta pienten, ihanien herkkujen virkkaus on jatkunut. Löysin vastaavia leipomuksia ihanasta Fannyn Talossa -blogista, johon satuin törmäämään - tosi ihania juttuja, kannattaa kurkata!

Aikaisemmin postaamani muffinsit saivat vielä yhden seurakseen, tällä kertaa vaniljakuorrutteella... :P

Ja mainitsemastani Fannyn Talosta löytyi ohje donitsiin, jota piti heti päästä kokeilemaan ja tuloksena tuli tällainen:

...Sekä myös tämän kierrepullan ohje löytyi sieltä:

Näiden virkattujen leivonnaisten teko on tosi mukavaa pikku näpertelyä! Selaimeni kirjanmerkkipalkki on nyt täynnä mitä ihanampia ohjeita kaikenlaisten kakkujen ja pullien tekoon. Inspiraation lähteitä on siis löytynyt, vielä kun niitä ehtisi toteuttaa! Kauaa näissä pienissä jutuissa kyllä kuitenkaan mene, näistäkin ainoastaan tuo donitsin teko oli vähän aikaavievämpi projekti. Sen "kuorrutuksen" ompeleminen paikoilleen oli yllättävän hankalaa, ainakin näillä nakkisormilla. No, mutta hieno siitä silti tuli!

Tämä viikko on ollut jotenkin tavallista.... tyynempi. Ei tylsä, mutta tyyni. :P Toivottavasti pian tapahtuisi jotain, josta voisi jopa kirjoittaa... :D Mielessä on kypsynyt ihan oikeidenkin leivonnaisten teko, mutta vielä en ole osannut päättää mitä kokeilisi. Meidän taloudessa kun on turhaa tehdä mitään suurta satsia, kun ukko ei ole niin makeanperso. Ehkä joku pieni kääretorttu, tai pieni määrä pullia? Saa nähdä!


-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti