perjantai 1. maaliskuuta 2013

Virkattua laukkua, hama-helmiä ja rikossarjoja :P

Kaikkia noita otsikon asioita yhdistää yksi asia: perjantai! :) Parin päivän "radiohiljaisuuden" jälkeen onkin taas hyvä palata blogin pariin tänään. Sanoin kyllä viime postauksessani palaavani asiaan seuraavana päivänä, mutta pidinpäs Teitä sittenkin jännityksessä pitempään... ;)

Minua kohtasi käsityörintamalla eteen täysi materiaalikato. Ideoita ja tekemisen meininkiä olisi ollut, mutta mihinkään ei riittänyt langat tai kankaat! Mutta nyt olen tänään saanut sentään jotain valmiiksikin, joten on jotain postattavaakin... Nimittäin sain viimein valmiiksi sen jutskan, josta laitoin salaperäisen kuvan viime kerralla. Tuloksena oli siis tällainen:


Kassi on ensin vain virkattu pylväillä, ja sisälle on ommeltu pussukka vielä erikseen jotta se pysyy paremmin muodossaan eikä veny muodottomaksi kun sisälle laittaa jotain. Kankaana käytin vanhaa verhokangasta, jota sattui kaapista löytymään. Mieluummin olisin laittanut jotain mustaa, mutta eipä se ole niin justiinsa vaikka se virkkuusta näkyykin läpi!

Laukun sangat ovat sähköjohtoa, jota ukko toi työpaikaltaan :D Se on vain päällystetty samalla langalla jolla laukku on virkattu. Mitään kiinnitysmekanismia ei tässä vielä ole, mutta ajattelin että tarranauha voisi olla hyvä vaihtoehto - mikäli sellaisen joskus laitan, niin yritän muistaa laittaa päivityskuvaa tänne.

Tässä vielä pari kuvaa perjantaipäiväni sisällöstä:



Tänään otettiin siis jo varaslähtö pääsiäiseen, kun ukko toi kauppareissullaan muutaman munan :P Nämä Minttupeikot ovat ihan älyttömän hyviä! Mausta tulee hieman After Eightit mieleen, ilman sitä mössöä tietty. Lahjalelut ovat kyllä ihan täyttä sekundaa, mutta suklaa on tosi hyvää.

Hama-helmiä on myös näperrelty jo useampanakin iltana, mutta mitään valmista ei ole vielä näyttää. Materiaalikato iskee kyllä silläkin saralla, koska kuvan vihreät helmet ovat viimeiset laatuaan :/ Täytynee käydä huomenna vaikka Tokmannissa ja toivoa, että siellä olisi juuri noita oikeita vihreitä...

Taidanpas palata Criminal Mindsin pariin! Aloitin sarjan seuraamisen ihan eka jaksosta lähtien pari päivää sitten, ja olen nyt 2. kauden puolivälissä menossa. Huippu sarja! Tässä alkaa profiloimaan jo itseäänkin kun on sitä niin intensiivisesti pari päivää seurannut... Ei tarvitse siis ihmetellä, mikäli bloggaustahti hidastuu hieman ;)

-S.

2 kommenttia:

  1. Kiitos blogivierailusta!! Sinullakin tosi kiva blogi täällä!!! Ja aivan ihana tuo musta laukku!! Ja minusta hyvin passaa tuo valkoinen sisus tuonne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos hirmusti kommentista ja liittymisestä seuraajaksi! <3 :) Kyllähän tuo vuorikangas on ihan sopiva tuohon laukkuun, vaikka ensin sitä vähän karsastinkin... :)

    VastaaPoista