keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Virkattuja pääsiäismunia

Pikkujuttujen virkkaus jatkuu. Jostain syystä minulla on kevään sijasta pääsiäistä rinnassa, ja olen päässäni pyöritellyt paljon kaikenlaisia kivoja pääsiäiskoristeita vaikka yleensä en hirveämmin ole pääsiäisestä välittänyt. Tai no, pienenähän virpominen oli yksi vuoden kohokohdista ja pääsiäisvitsojen teko oli tosi kivaa! Mutta nyt tässä iässä virpomaan lähtijää (ilman lapsia) taidetaan kutsua nimellä "kerjäläinen"...

Mutta tällaisia munia on meikäläisen hautomosta tupsahdellut!


Kaikki noista eivät kyllä oikein pidä "kananmunaista" muotoaan, vaikka onkin samoilla silmukkamäärillä tehty. Kaksitoista kappaletta on nyt valmiina, ja lisää on tulossa :) Enpä oikein tiedä, mitä näillä sitten voi edes tehdä, mutta voihan niitä laittaa sitten vaikka rairuohon sekaan. Ja vitsaan voi laittaa roikkumaan, koska ovat niin kevyitä! Ehkäpä pitää tehdä tytön kanssa sitten parin viikon päästä vitsoja palmusunnuntaille. Yleensä hän on äitinsä kanssa virpomisreissut tehnyt, ja todennäköisesti tämä vuosi ei ole poikkeus!


Tytön pyynnöstä piti tehdä hänellekin pari munaa, ja erityistoiveena oli tehdä yksi jossa on kuoriutumishalkeamia:


Näiden munien ohje on yrityksen ja erehdyksen kautta vetäisty omasta hatusta. Eipä nuo silmukkamäärät ihan "tasan" mene joka kierroksella, mutta eipäs sen nyt ole niin väliä :D Nämä on tehty pelkillä pylväillä, eikä niitäkään tehdä kuin 9 kierrosta eli ovat tosi nopeita tehdä.

Leppoisaa keskiviikkoa kaikille!

-S

2 kommenttia:

  1. Ihania munia! Ja paljon kaikenlaista muutakin kaunista ja keväistä olet tehnyt. Jatkankin blogisi lukemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitokset ja kiva kun kurkkasit blogiini! Kävin suakin kurkkaamassa ja paljon kivoja juttuja löysin, piti liittyä myös seuraajaksi asti :)

      Poista