tiistai 26. helmikuuta 2013

Eilisen skarppaus, tämän päivän laiskuus

Heräsin tänään n. klo 11, mikä on minulle ihmeenkin aikaisin. ;) Siitä lähtien päivä onkin mennyt lähinnä koomauksen merkeissä, eikä akku ole jostain syystä lähtenyt meikäläisellä käyntiin. Virta on ihan poissa!

Tein eilen jotain ihan radikaalia. 1) Lähdin illalla lenkille. 2) Minä JUOKSIN!!! Aivan, ihan oikeasti juoksin! Jaloillani! :P Teki mieli testata, kuinka pitkän matkan jaksaisin juosta ennen kuin noutaja tulee ja hakee minut läähättämään tuonpuoleiseen. Mutta noutajaa ei tullut, ja jaksamiseni yllätti minut (vaikkei se niin pitkä pätkä ollut että kehtaisin sitä tässä mainita :D). En ole tainnut juosta sitten kouluaikojen. Mutta kyllä ilmeisesti tällaisella ruodottomalla lapamadollakin on jonkinlainen peruskunto alla, kaikista kiloista huolimatta :D

Juoksin niin pitkän matkan kuin vain jalat kantoivat, ja kun viimein jouduin antamaan periksi niin voi jessus sitä läähätyksen määrää! Tai no, vinkumisen oikeastaan, koska siinä taas huomasi miten rasitusastma EI ole kiva juttu, varsinkaan kuivassa pakkassäässä. Mutta vaikka kurkkuun sattui, niin oli silti ihan hyvä olo: mää jaksoin! Katsoin taakseni ja vaikka se matka sinänsä ei ollutkaan mikään suuri, niin se tuntui silti hyvältä... Minä jaksoin juosta koko tuon matkan. Ehkä ensi kerralla pääsen pidemmälle?

Osasyy tuohon juoksuspurttiini oli se, että ostin Citymarketin alelaarista uudet kengät, ja ajattelin että nuo voisivat sopia lenkkeilyyn. Hintaa oli huimat 10€, joten pitihän ne mukaan ottaa... Ja pitihän niitä sitten tietysti myös ulkoiluttaa. Tällaiset monot:


Kuten olen tainnut aiemminkin mainita, violetti on lempivärini joten nämä pistivät heti alelaarissa silmääni :) Minusta ovat tosi nätit, ja tuli myös testattua että niillä voi myös juosta! Ei alkanut sattua heti joka paikkaan, kuten yleensä. Ja ehkä tuo lenkkeily tulee nyt sitten tavaksikin kun eihän noin nättejä kenkiä raaski vain kaapissa pitää... ;)

Palaanpas vielä eiliseen. Nimittäin eilen olin muutenkin tarmoa täynnä ja olisin aloittanut parikin eri käsityöprojektia, mutta harmikseni jouduin toteamaan että eihän minulla ollut tarpeeksi kankaita. :( Ne jäivät siis odottamaan parempaa hetkeä. En malttanut silti olla täysin toimeton, joten illalla valmistui jonkinmoinen pätkä tällaista...


...Mitä siitä tulee, sen näette ensi jaksossa! ;) Postailen tuotoksistani varmaan huomenna, tai milloin sen nyt valmiiksi saankaan. Kunhan vain nyt saisin itseni käynnistymään tähän päivään, niin voisi jatkaa värkkäämistä.

Kyllä nyt on raahauduttava keittiöön ja keitettävä käynnistyskahvit! Leppoisaa tiistaita myös kaikille Teille! :)

-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti