keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Askarteluja pikkuväelle :)

Hei taas! Sainpas otettua nyt taas pari kuvaa aikaisemmista askarteluistani, joten laitan ne tänne! :P Tuli joulun alla tehtyä taikataikinaa pariinkin otteeseen, ja niistä tuli tehtyä vähän kaikenlaista; tässä pari kuvaa.


Nuo Angry Birdsit menivät vähän häneksi useammastakin syystä: 1) ne "lösähtivät" kuivumisen aikana, 2) olin niin malttamaton maalaamisessa että värit sekoittuivat paikoitellen toisiinsa, 3) olin edelleenkin malttamaton, ja lakkasin ne ilmeisesti liian aikaisin koska pinnasta tuli ryttyinen (lakatessa se oli vielä sileä, ja niin oli kyllä lakkaamisen jälkeenkin - ilmeisesti vaan koko taikina olikin jäänyt sisältä vielä "raa'aksi" kun se ryttyyntyi ajan saatossa :/). No, hyvin nuo on kuitenkin tytön leikeissä menneet mukana, ja etenkin tuo pesä ja munat ovat olleet tosi mieluisia. Lakkana oli jotain cernit-massoihin käytettävää lakkaa Tiimarista... Merkkiä en nyt muista.


Tässä on sitten penskan keittiö/kauppaleikkeihin tekemiäni leivonnaisia :P Löytyy piparia, sämpylää ja jotain suklaakeksejä... Värjäsin osan taikinasta kaakaojauheella ja kanelilla.


Tässä on hama-helmeistä tehty taulu. Tämä on jo pari-kolme vuotta vanha tekele, mutta vielä se tytön huoneen seinällä komeilee. Hello Kitty on aina niin in ja söpskä, että tämä tulee varmaan olemaan seinällä vielä vuosia... :D


...Ja vielä vähän lisää lastenjuttuja hama-helmistä. Moshi Monstereita! Meidän tyttö on ihan hullaantunut näihin monstereihin, se ei vaan saa niistä tarpeekseen. Yllätinpäs hänet sitten kerrattain tekemällä nämä hahmot ja ne ovat olleet tosi rakkaita.

Sellaisia kuvia tällä kertaa. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, kamerani on ikivanha ja kuvien ottajallakin tärisee aina kädet heti kun pitäisi jotain kuvata ilman salamaa. Ehkä sitä joskus saisi vaikka lottovoiton niin voisi ostaa kunnon järkkärin kaikkine lisäherkkuineen... Eri asia sitten oppisiko sitä käyttämään. Tuntuu olevan tuo "karvalakkimallinkin" käyttö vähän hakusessa :D

Kommenttia saapi jättää meikäläiselle, kysymyksiä, tervehdyksiä... Ja toki olen avoin ehdotuksille, jos on jotain aihetta mistä toivoisit minun postaavan! Mistä olet tykännyt, mitä toivoisit lisää? :)

-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti