tiistai 22. tammikuuta 2013

Näpertelyä!

Ja taistelu blogin kanssa jatkuu. Tänään sivun tekstit yhtäkkiä suurenivat, enkä saa niitä enää takaisin pienemmäksi :D Säädin tekstin kokoa kyllä pienemmäksi, mutta mitään muutosta ei tapahtunut. No, ehkä se vielä palautuu niin kuin tulikin; itsekseen... :)

Varoituksen sana: tästä postauksesta tulee varsin käsityöpainotteinen! :) Laitanpas aluksi pari kuvaa jouluaskarteluistani viime vuoden puolelta. Ihan vain siksi koska sain viimein kuvat kamerastani koneelle ja niitä siellä sattui olemaan. Tortut ja piparit on tehty taikataikinasta, ohjetta en nyt äkkiseltään muista! Mutta jos joku sitä pyytää niin voin sen jostain kaivella :)





Sitten virkkauksia viimeajoilta! Tuttavani pyysi josko voisin hänelle virkata turkooseja pikkuliinoja, ja tällaisia on tullut tehtyä... En tosin tiedä tuosta väristä, onko se edes turkoosi vai petroolinsininen vai mikä, mutta se nyt sattui olemaan lähemmäs turkoosia mitä sattui löytymään :P Vielä pitäisi saada aikaiseksi viedä ne saajalleen. Saas nähdä milloin...



Tällaisia "converse" vauvantossuja on tullut tehtyä useampikin pari, mutta saajia ei ole! :/ Alunperin tein tuttavalle joka ei kuitenkaan tullut niitä koskaan hakemaan - siispä töppöset ovat jääneet hyllyäni koristamaan. Tummanpunaista ja lilaa ja pinkkiäkin löytyy... Tosin tekemäni tossut ovat kaikki aika pientä kokoa, pituus ~10 cm. Ei ole viitsinyt kenellekään noita lahjaksikaan antaa kun ei sovittamatta tiedä, ovatko sopivat.



...Ja tällaista olisi työn alla juuri nyt. Tuli vain pieni mutka matkaan, kun koukku meni reissulla hukkaan enkä muista minkä kokoinen se oli! Pitää nyt ottaa ja kokeilla vain, mikä "näyttäisi" passaavan :/ Sitäpaitsi tuo liina on tosi pahasti laineilla, saa nähdä tuleeko siitä edes mitään. En ole uskaltanut yrittää sitä silittää ja katsoa, paranisiko se. Ohje on Kauneimmat Käsityöt -lehdestä (2/08).



Tällaisia kuvatuksia tällä kertaa. Toivottavasti Te muutkin saatte näistä ideoita iltojenne iloksi! :) Tuo taikataikina -värkkäily on kyllä tosi mukavaa, tyttökin kyselee vähän väliä milloin tekisin taas. Suosittelen kaikille lapsellisille ja lapsenmielisille! :) Tulikin mieleeni, että viime kerralla tein siitä tytölle pari Angry Birdsiä; pitää ottaa niistä kuvia ja postata ensi kerralla. Vai olisiko Teillä lukijoilla jotain ehdotuksia? Mitä haluaisitte blogissani nähdä tahi "kuulla"? :P

-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti