torstai 17. tammikuuta 2013

Ensiastuminen blogittamisen maailmaan!

No niin, tästä se nyt lähtee - blogin kirjoittelu. Paljon olen toisten ihmisten blogeja selaillut ja ihastellut, ja mielessä on kypsynyt idea omankin perustamisesta... Ja tässä sitä nyt sitten ollaan!

Täällä näppäimistön takana säheltää 26-vuotias (JO!) naisihminen, joka nyt toistaiseksi piilottelee mystisesti (ja varsin kekseliäästi...) nimimerkin "S." takana. Mukana arjen menossa kanssani ovat rakas avomieheni, jota tuttavallisesti Ukoksi kutsuttakoon - sekä myös pian seitsemän vuotta täyttävä ihmisenalkutyttönen.

Ja mitähän tämä blogi tulee sitten sisältämään? No, todennäköisesti aika paljon tekstiä ja ehkä vähän asiaakin siinä sivussa. Ajatuksiani uusioperheen arjesta, haaveita tulevasta, muisteluja menneistä ja huumoriakin saattaa kenties ajoittain vilahtaa silloin tällöin. Mietiskelyjeni ja kaikenlaisen yleisen tilittämisen lisäksi tulen tänne varmasti postailemaan otteita myös kaikenlaisesta puuhasta josta elämäni koostuu - esimerkiksi käsitöistä, ruoanlaitosta, huonekasveista, mistä nyt milloinkin. Olen innokas kuvienräpsijä (taidoista en sitten tiedä) ja todennäköisesti tulen tänne puskemaan milloin mitäkin kuvia - olipa arkeni sitten harmaata tai kirkkaanpaa sävyä :)

Kuvia ei satu nyt vielä olemaan tässä hollilla, vaan ne ovat jumissa kamerassani. Pitäisi saada ne sieltä ulos, kunhan löytyisi se johto jostain... Eipä juuri nyt jaksa oikein mitään nasevaa tänne kirjoittaakaan, mutta tuskin sillä niin kova kiire on - tuskin tänne hirveää yleisöryntäystä heti tulee :P Mutta Sinä joka tänne eksyt, niin sydämellisesti tervetuloa, ja kiitos että olet jaksanut tänne asti jo lukea! Lupaan, että tulen vielä hienosäätämään ja täyttämään tätä blogia ja toivon, että viihdyt sivullani! :)

o/

- S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti