torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää!

Hyvää ystävänpäivää kaikille teille, jotka satutte tätä lukemaan! Vaikka seuraajia tällä blogilla ei vielä ole yhtäkään (paitsi minä, koska onnistuin jotenkin laittamaan itseni seuraamaan itseäni :D), tiedän että tätä sentään jokunen ihminen käy silloin tällöin vilkaisemassa. Ainakin niin tämä Blogger väittää. Iso kiitos siis Sinulle, joka täällä käyt! <3 Toivottavasti löysit jotain itsellesi mieluisaa, ja toivon että tulet pyörähtämään uudestaankin! :)

Yleensä minulla ei ole ollut tapana juhlistaa ystävänpäivää esim. korteilla tai lahjoilla. Eikä minulla tätä nykyä ole juuri ystäviäkään, joita voisin kortilla muistaa... Mutta yöllä kukkuessani hereillä tajusin, että minulla ei ole tytölle korttia, ja hän kuitenkin eilen teki iskälleen ja minulle kortin! Joten sainpas inspiksen sitten värkätä sellaisen leikkaa-liimaa-askartele-vartissa -tyyppisen kortin... Ja sen on kyllä näköinenkin.

Ensimmäinen ideani oli virkata sydän jonka voisi liimata korttiin, koska ystävänpäiväthän ovat täynnä sydämiä, hattaraa, kissanpentuja ynnä muuta ällösöpöä. Teinpäs siis tällaisen:

Aloin sitten miettiä, että mihinhän tämän hertan nyt sitten liimaisi? En oikein voinut alkaa koluta askartelukaappejani, koska kello oli 02:15 ja ukkoni veti makuuhuoneessa sikeitä. Ja kun hänellä oli aikainen herätys, niin en viitsinyt häntä herättää, kiltti kun olen... x) Olohuoneessa sitten silmääni iski keltainen kartonkijämä... Keltainen? Onkohan se liian kesäinen? Pinkki tai lila tai joku sellainen olisi varmaan kivempi... No, eipä ollut oikein varaa valita, ja kun otin keltaisen kartongin esiin ja hieman mallailin sydäntä siihen, ajattelin että onhan se ihan kiva. Ja koska keltainen on niin kesäinen ja pirtsakka väri, päätin virkata siihen lisäksi sitten myös kukkia.



Jäihän tuo kortti aika pliisuksi, mutta kun ei ajatus oikein siinä hetkessä kulkenut. Tuo ylläoleva kuva on kortin takapuolesta. Etupuoleen siis liimasin sen tekemäni sydämen ja kirjoitin vain tylsästi "Hyvää ystävänpäivää!"... Ja takapuolelle sitten vielä nimet lisäksi ja valmista tuli. Nyt jälkeenpäin mietittynä olisihan tuohon voinut virkkailla ja liimailla vaikka mitä, mutta näillä nyt mentiin... Pääasiahan on että se kortti on annettu, eikö?

Kyllä tyttö ainakin aamulla kortista tykkäsi. Ihasteli hienoa kukkasta ja sydäntä, ihan kuin ne olisi ollut todella vaikeitakin tehdä... :P Mutta tällä idealla saisi vaikka kuinka hienoja kortteja!

Kävi mielessä, että olisihan sitä voinut virkata toooodella pitkän pätkän ketjusilmukkaa, ja sillä taiteilla etupuolen tekstin kaunokirjaimin. Mutta kun tuo meidän tytsy ei vielä oikein hahmota kaunokirjoitusta, kun vasta on alettu siirtyä pölkkykirjaimista tekstaukseen... Ehkäpä ensi ystävänpäivänä?

Vielä lopuksi kuva laskiaistiistain laskiaispullasta. Ihan vain huvin vuoksi. :P Tosin nuo olisi voinut nimetä ennemminkin laiskiaispulliksi, koska ne on ihan vain kaupasta ostettuja pullia hillolla ja kermalla täytettynä. Mutta hyvää oli!



-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti