sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pipotalkoot jatkukoon :)

Nyt kun tuli tuosta jo aiemmin hehkuttamastani Kukikkaat Kuosit -blogin pipo-ohjeesta niin kauhea pipokipinä päälle, niin se saa luvan jatkua. Kerrankin kun löytyi helppo ohje! Meikäläinen kun ei ole mikään kauhean hyvä ompelija, niin on tosi mukava kun tulee kerrankin vähän onnistumisen iloakin kaikkien niiden puolalankasuttujen, ratkomisten ja katkenneiden neulojen jälkeen. :D Minulla ja ompelukoneella on ollut aina melkoisen ristiriitaiset välit. Enemmän olen tainnut elämäni aikana harsia juttuja kasaan käsin, kuin koneella. Ei ole kiinni siitä, ettenkö olisi yrittänyt... Ehkä minulla ei ole tarpeeksi pitkä pinna.

Mutta ilmeisesti vanhakin koira oppii uusia temppuja, koska tämänkertainen (viimeöinen) pipoprojekti onnistui lähestulkoonsa nappiin! \o/ Tosin tällainen kriittinen oman kätten töiden arvostelijahan löytää tekeleistään aina jotain valittamisen aihetta, mutta saaja hihkui taas onneaan kun sai päähänsä tällaisen...


On se minustakin kyllä aika söpö! Hello Kitty -pipo! :) Kangas on jotain hirrrrmuisen pehmeää, en tiedä mitä mutta alunperin se on ollut aamutakki. Ei ole tullut moista käytettyä, ja olen pitemmän aikaa miettinyt, että tekisin siitä esim. Hello Kitty -tyynyn... Mutta teinpäs sitten pipon. Kangasta kyllä on vielä rutkasti jäljellä joten voisihan siitä vielä tyynynkin pyöräyttää.

Virkkasin rusetin, silmät ja nenän jälleen kerran Novitan Kotiväellä ja 1,75 koukulla. Viikset on kotiväkeä myös, mutta ne on ommeltu kankaaseen kiinni. Alunperin tein virkkaamalla nuo viiksisuikaleet, mutta se niiden kiinniompelu osoittautui niin ärsyttäväksi puuhaksi joten vaihdoin sitten menetelmää. Ovathan nuo aika silmiinpistävän epäsymmetriset ja kierot, mutta ei voi mitään :D Eihän ne oikeatkaan kissanviikset varmaan ole ihan identtiset!

Mietiskelin hetken, että onkohan tämmöinen Hello Kitty -pipo jo liian "lapsellinen" kohta ekaluokkalaiselle tytölle? Mutta ei ilmeisesti ole, koska kun näytin pipon tytölle niin hän oli ihan riemuissaan :P Eli ei hän ilmeisesti ole vielä ihan niin aikuinen. Vielä. Tosin tehdäänhän näitä aikuisillekin... Meinasin ottaakin pipon ensin käyttöön itselleni, mutta pysyin sitten kuitenkin päätöksessäni ja annoin sen tytölle kun se kerran kelpasi :P

Loppuun vielä asiaanliittymätön kuva chillailevista deguista. Tai no, söpöyshän näitä kahta kuvaa yhdistää! Mukavaa viikon alkua Teille kaikille! :)


-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti