perjantai 1. helmikuuta 2013

Kirpputorikierroksen satoa

Olipas mukava kirppiskierrostelu! Kävimme muistaakseni yhteensä viidessä eri kirpparissa, plus sitten vielä paikallisessa kierrätyskeskuksessa. Kun pääsimme vihdoin kotiin, laskimme ostokset sohvalle ja näky oli tämä:

...Yhteensä kierroksen saldona oli siis neljä kassillista romua, tai siis tuiki tarpeellista tavaraa! Tästä kuvasta puuttuu eteisen matto jonka löysin viidellä eurolla, sekä Ukkoni löytämä läppäri joka maksoi huimat 15€. No, konehan on tietysti hieman hajalla, mutta koska se on suunnilleen samaa mallia kuin yksi kone joka meillä jo on, niin ajattelimme että siitä saa vaihdettua parempia osia vanhaan. Ja Ukkohan nörttinä odotti kädet syyhyten että pääsee tuon projektin pariin... Siitäpä johtuen keittiön pöydällä avautuu tällaiset näkymät:

Tosiaan aikaisempi, vanha läppärini on tuollainen Acer ja nykyisin se toimittaa lähinnä paperipainon virkaa, koska se on väistynyt tämän uudemman Amilon tieltä. Nyt tuo tänään ostettu Acer on tuosta aikaisemmasta hieman uudempi versio tuplaprosessoreineen (aikaisemmassa kun ei ollut sellaistakaan ylellisyyttä :D). En tiedä, voiko sitä edes vaihtaa, mutta ei sillä ole niin väliäkään - akku ja muistit ainakin saa vaihdettua :) Ehkä sitä tulisi sitten käytettyä johonkin tuota vanhaakin konetta.

Suurin osa tämän päivän ostoksista on vaatteita - sekä minulle että tytölle. :) Tytön kaikki vaatteethan ovat hänellä äitinsä kotona, mutta nyt kun halvalla löytyi oikean kokoisia paitoja niin ostinpahan tänne isillekin jotain, vaikka varavaatteiksi. Tytön äiti tuntuu kyllä olevan sen verran hifistelijä, ettei hirveämmin tunnu kirpputorivaatteista välittävän, mutta kyllä minä ainakin mielelläni käytettyjä vaatteita ostan... Ihan vain jo hinnan takia, ja jos vain vähän viitsii etsiä niin käytettyjä vaatteitakin voi löytää tosi siistejä ja hyviä. Kierrätys kunniaan! Usein näkee kirppareilla tosi halvalla vaatteita, joita ei ole kuin kerran pidetty - miksei niitä siis voisi käyttää? En ymmärrä joidenkin ihmisten tunkkaista asennetta käytettyihin vaatteisiin ja tavaroihin... Onneksi me Ukon kanssa sentään ollaan "opetettu" tytölle että käytetytkin voivat olla ihan yhtä hyviä, ja hän tykkääkin käydä aina kirpputoreilla iskäviikonloppuisin :) Mutta koska hänen äitinsä suhtautuu kirppisvaatteisiin niin nihkeästi, niin näitä voidaan käyttää sitten vaikka vain meillä, jos ne äidin mielestä kerran on niin "köyhien juttuja"... x)

Koska halusin olla varta vasten itsekäs ja etsiä itsellenikin jotain, niin marssin kierrätyskeskukseen ja ostin sieltä kassillisen vaatteita! Kassillisen hinnaksi tuli huimat 3,50€ - halvaksi tuli :) Ja vaikkei nuo kaikki vaatteet olekaan ihan uudennahkeita, niin ei se mitään haittaa. Ehjiä ja ihan siistejä ovat, täyttävät siis minun vaatimukseni :P

Osa noista vaatteista on muuten niistä "saa ottaa" -laatikoista joita on usein kirpputorien ja kierrätyskeskusten eteisissä. Minulla on tapana koluta ne aina läpi, ja lähes aina niistä jotain löytyy :)

Lisäksi löysin tytölle söpöt sydänpussilakanat, Littlest Pet Shop -juomapullon, My Little Pony -dvd:n ja sitten tuollaisen Mikki Hiiri -peltirasian, ilmeisesti siinä on joskus ollut jotain keksejä :) Tiedän, minulla oli alunperin tarkoituksena että etsin vain itselleni jotain, mutta eihän näitä nyt voinut olla ostamatta! Kun halvalla löytyy niin pitäähän sitä. Sitäpaitsi esimerkiksi nuo pussilakanat olivat tosi hyvä löytö, kun meillä on vielä aika vähän tytölle noita aikuisen koon pussilakanoita... Kun siitä ei ole pitkä aika kun vasta siirryttiin juniorikoosta isompaan.

Mutta kyllähän minä itsellenikin löysin vaikka ja mitä, noiden vaatteiden lisäksi. Esimerkiksi tuollaisen kivan hajuveden. Joku ihmeen Pianissimo nimeltään. Mukavan kukkainen tuoksu, ei liian väkevä. Sitten löysin vielä kengätkin, pipon, ukolle paidan... Mutta niitä en jaksanut kuvata. Kaikenkaikkiaan kiva saldo, eikä tullut tämä shoppailureissu tosiaankaan kalliiksi!

Pitäisi useammin pitää tällainen kirppispäivä <3 Kyllähän sitä usein tulee pikaisesti käytyä yhdessä tai kahdessa, mutta mukavaa oli kyllä kiertää kaikki ihan ajan kanssa läpi. Kävimme myös ABC:llä syömässä lounaat, ja voi tsiisus että söimmekin itsemme ähkyyn! Ei sitä ihanaa kananrintaa vain voinut vastustaa. Hyvät muonat oli ja kruunasi koko päivän :) Nyt sitten hetki televisiota ja kahvia oman kullan kainalossa, mitäpä muuta sitä ihminen tarvitsee :)

-S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti